Kínai étteremben találkoztunk ezzel a kis finomsággal, de otthon is nagyon egyszerű elkészíteni.
Gyorsan kész rizzsel tésztával tálalva egy tál étel utáni nasi
Hozzávalók: csirkemell
liszt
1tojás
sütpor vagy szódabikarbóna
szódavíz
só
maszathoz: tört csilipaprika
kechup
méz
szezánmag
Elkészítés:
csirkemellet felkockázzuk lesózzuk és félre tesszük. tálba összekeverjük a maszat hozzávalóit mind ízlás szerint valaki édesebben valaki csípősebben szereti. lisztet tojást sütőport szódát sót összekeverjük kb palacsinta tészta sűrűségűre keverjük.
Serpenyőbe olajat melegítünk mikor már forró az olaj a csirke kockákat megforgatjuk egyesével a tésztába és az olajba tesszük. Mikor barnásabbra sültek beleforgatjuk a maszatba.
Gyorsan kész rizzsel tésztával tálalva egy tál étel utáni nasi
Hozzávalók: csirkemell
liszt
1tojás
sütpor vagy szódabikarbóna
szódavíz
só
maszathoz: tört csilipaprika
kechup
méz
szezánmag
Elkészítés:
csirkemellet felkockázzuk lesózzuk és félre tesszük. tálba összekeverjük a maszat hozzávalóit mind ízlás szerint valaki édesebben valaki csípősebben szereti. lisztet tojást sütőport szódát sót összekeverjük kb palacsinta tészta sűrűségűre keverjük.
Serpenyőbe olajat melegítünk mikor már forró az olaj a csirke kockákat megforgatjuk egyesével a tésztába és az olajba tesszük. Mikor barnásabbra sültek beleforgatjuk a maszatba.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése